top of page

 

 

Bolding Apartments er tæt på nogen af de bedste aktiviteter i hele jylland! 

LEGOLAND

I LEGOLAND Billund er der mere end 55 spændende forlystelser og en stribe af sjove events at kaste sig over. Hold hovedet koldt, når du suser på en vild snescootertur med Polar X-plorer rutsjebanen, der med sit unikke 5 meter drop kan få dit blod til at fryse til is. Og glæd dig til at gå på opdagelse i det fascinerende Miniland - en utrolig verden, hvor alt er bygget af LEGO® klodser. Du kan også bage snobrød med høvding Langøre. Eller tage med ubåden ned til hajer og monsterkrabber i Atlantis by SEA LIFETM. Og husk badetøj og træben, så du kan være med i de van(d)vittige søslag i Pirate Lagoon.

 

Fra Bolding Aprtments er der kun 9 km kørsel til LEGOLAND

 

Price

Voksen (13-64 år) DKK 279,-

Børn (3-12 år) DKK 249,-

Senior (65+ år) DKK 249,-

 

 

LALANDIA

Nyd det tropiske klima i den gigantiske Aquadome med vandaktiviteter i alle afskygninger og masser af sjov for både store og små. Få fart og spænding i Tornadoen og Octopus Racer vandrutschebanerne, og nyd badelivet, mens de mindste fornøjer sig med de mange vandaktiviteter i børneområderne og aktivitetsbassinerne. 

 

Lalandia er kun 100 meter fra LEGOLAND!

 

Voksen DKK 240,-

Børn (u. 12 år) DKK 190,-

Børn (u. 3 år) GRATIS

 

 

GIVSKUD ZOO

Tag familien med på safari i jeres egen bil, eller kør med GIVSKUD ZOOs safaribus, og kom helt tæt på dyrene. Kør ud over den afrikanske savanne, hvor giraffer og zebraer krydser vejen lige foran jer. Fortsæt ind i løvernes farlige territorium, og mærk gyset, når de store katte lister rundt lige uden for jeres bil – hvis I da tør? Løveflokken i GIVSKUD ZOO er den største i Danmark, så I er altid sikre på at se mange løver. 

 

Fra Bolding Apartments er der kun 32 km

 

Voksen (12+) DKK 175,-

Børn (3-11) DKK 95,-

Børn (0-2) GRATIS

 

 

 

Gyttegaard Golf Center

Midt i den skønne midtjyske natur og helt op til det fredede område Grene Sande, ligger Gyttegård Golf Klubs dejlige velplejede 18 hullers golfbane. Banen rummer udover en række spændende og smukke golfhuller bl.a. en af landets højest beliggende greens, hvorfra man har storslået udsigt over en stor del af egnen omkring Grindsted og Billund.

 

Fra Bolding Apartments er der kun 1 km til Gyttegaard Golf Center

 

Greenfee

Junior (mandag - fredag) DKK 175,-

Junior (weekender - helligdage) DKK 200,-

Senior (mandag - fredag DKK 350,-

Senior (weekender - helligdage) DKK 400,-

 

 

Fun And Action

Fun and Action Fodboldgolf er et lækkert 18 hullers fodboldgolf anlæg, som lige passer til alle de turister der vil have lidt motion, opleve naturen og frem for alt have en sjov oplevelse.
Fodboldgolf stammer fra Sverige og er en kombination af golf, fodbold og minigolf. Der er en lækkert anlagt fodboldgolfbane i Hejnsvig med 18 sjove og udfordrende  huller.

 

Banen er etableret i en gammel grusgrav og dét gør banen unik. Banerne snor sig op og ned ad skråningerne og gør det til en speciel og sjov oplevelse at spille. Fodboldgolf er for alle. Mor, far og børn kan sagtens tage en tur  -  det er ikke nødvendigt med forudgående kenskab til hverken fodbold eller golf. 

 

Voksen DKK 100.-

Børn (6-15) DKK 50,-

Børn (0-6) Gratis

 

Kom. Bo. Få et gratis Be Happy Pass

LEGOLAND Billund Resort® er en verden fuld af leg. Her er oplevelser for både store og små i mange dage.

Når du bor hos os, får du et Be Happy Pass. Det er gratis. Og fyldt med tilbud til en meget sjovere ferie. Se alle tilbuddene på www.behappypass.dk

bottom of page